Hirvinotski copyright Titi Mäkelä

Hirvinotski copyright Titi Mäkelä

lauantai 3. elokuuta 2019

Riistakolmiolakenta / Kesäkokous 3.8.2019

Riistakolmiolaskenta ja kesäkokous saatiin päätökseen tällä päivämäärällä.
Kiitos jälleen kerran! Aktiivista porukkaa oli hyvin paikalla, noin 15 henkilöä.

Riistakolmiossa 3.8.2019 klo 0800-1000 tehtiin seuraavat havainnot:
- 5 x Pyy
- 1 x Koppelo naaras
- 2 x Metso poikaset
- 1 x Metsäjänis
- 1 x Karhun uloste

Ilma, Tihkusadetta, lämpötila 14C astetta.

Laskennan lopuksi juotiin Sepon salaisella reseptillä valmistetut Pannukahvit!

Laskennan jälkeen pidettiin johtokunnan vuosittainen kesäkokous.
Paikalla koko johtoryhmä poislukien Tapio Ihalainen. Tapion kanssa olimme puhelinkeskustelussa uuden jäsen hyäksynnästä jota hän myös puolsi.

Muita päätettyjä ja keskusteltuja asioista:

- Ilveksen metsästys on sovittu jatkettavaksi yhteisluvalla kuten edellisenä vuonna. Lupakiintiö ei ollut vielä tapahtumahetkellä selvillä ja siitä tiedotetaan myöhemmin.

- Myös villisian osalta metsästys on sallittu vuokramaiden alueella. Villisian metsästykseen tarvittavia näytepaketteja ja desifiontiaineita löytyy tarvittaessa ainakin Mika Kaskiselta, Tapio Ihalaiselta ja Petteri Huttuselta.

Tulevalle kaudella rajoituksia seuraavasti:
- Yksi musta lintu / metsästäjä
- Kaurista saa metsästää vapaasti, rajoituksena kuitenkin 3 kpl seuran alueelta. Huom kiintiö kuitenkin yksi per metsästäjä. Ilmoitus kaadosta Whatsupp ryhmän kautta tai Mika Kaskiselle tai Tomi Kautoselle. Harkinnassa on myös yhteisjahti josta tiedotetaan myöhemmin.

Karhulupia yhteisalueelle on myönnetty 15 kpl. Lisätietoja asiasta antaa Petteri Huttunen.

- Whatsupp ryhmä päivitettiin ajantasalle.

- Johtuen ampumaradan maaperätutkimuksiin liittyvistä rasitteista. Päätimme korottaa jäsenmaksun 20 Euroon / metsästäjä. lälhetettävään jäsenmaksun askuun tulee ehto oletuksella ettei jatkoseuraamuksia / kuluja tule enää seuralle. Mahdollinen lisämaksu jos sellainen tulee käsitellään uudelleen johtoryhmässä ja mahdollisista lisäkuluista informoidaan jäseniä.

- Päätimme jatkaa koiranäyttelyiden järjestämistä. Rauno Sairanen on ilmoittanut jättäytyvänsä tehtävistä ja hänen kanssaan sovimme jatkosta. Rauno kutsuu pari seuran jäsentä kennelryhmän syyskokoukseen jossa esitellään myös meidän seuran yhteyshenkilö(t).

- Sovimme että Vesa Lötjönen hakee seuran pienoiskiväärille oman yksityisen hallussapitoluvan. Seura toimittaa tarvittavat paperit aseen vapautuksesta seuralta Vesalle.
Kivääri on edelleen lainattavissa seuran jäsenille ampuma-aselain määritelmän mukaisesti. Lainauksesta tulee laatia AINA kirjallinen sopimus.


Kodalla, 3.8.2019.
Tomi Kautonen, Sihteeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti