Hirvinotski copyright Titi Mäkelä

Hirvinotski copyright Titi Mäkelä

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Webmaster esittäytyy

Hei kaikki!

Olen Mäkelän Titi ja toimin tämän sivuston webmasterina eli ylläpitäjänä. Asun Lappeenrannassa ja itseasiassa olen suorittanut täällä metsästyskortinkin yli 20 vuotta sitten. Tällä hetkellä kaiken vapaa-aikani vievät koirat ja niihin liittyvät harrastukset (agility, näyttely, toko, rally-toko, flyball), mutta sopivan tilaisuuden tullen nappaan vielä haulikon kainaloon ja painelen mehtään. Metsästysmestarinani ja opettajana on toiminut kaikki nämä vuodet Turtiaisen Seppo.

Koska näin etäjäsenenä en voi paljoa osallistua seuran toimintaan paikanpäällä, koen tämän varsin mielekkääksi ja toimivaksi keinoksi kantaa korteni talkookekoon.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai kommentoitavaa, pistä ihmeessä palautetta alla olevan linkin kautta. Klikkaa Ei kommenttia (jos semmoista ei ole vielä jätetty) ja valitse sieltä joko Nimi/URL tai nimetön -vaihtoehdoista. Voit toki kirjautua jollain tililläkin, jos sinulta semmoinen löytyy.

Luontoon ja metsästykseen liittyviä kuvia otan myös mielellään vastaan julkaistavaksi täällä. Voit lähettää niitä seuran sähköpostiin: moinsalmenms     @    gmail.com (poista välit). Kuvien mukaan mainintaa kohteesta, paikasta, ajankohdasta tms mitä haluat kertoa sekä ehdottomasti kuvaajan nimi.

Mukavaa syksynalkua ja nähdään kulmilla!

Kuva Jerkko MäkeläEi kommentteja:

Lähetä kommentti